Razvojna agencija Srce Istre kao partner Gradu Pazinu na projektu rekonstrukcije i uspostave Poduzetničkog inkubatora u Pazinu zajedno sa suradnicima Veleučilištem Rijeka i Udruženjem obrtnika Pazin organizira radionice za studente, postojeće poduzetnike i svu zainteresiranu javnost


Razvojna agencija Srce Istre kao partner Gradu Pazinu na projektu rekonstrukcije i uspostave Poduzetničkog inkubatora u Pazinu zajedno sa suradnicima Veleučilištem Rijeka i Udruženjem obrtnika Pazin organizira radionice za studente, postojeće poduzetnike i svu zainteresiranu javnost, pa vas ovim putem molimo da poziv na radionicu „Izvori financiranja“  podijelite na svojim internetskim stranicama, društvenim mrežama i oglasnim pločama. Radionica će se održati 26. ožujka u maloj dvorani za sastanke Pučkog otvorenog učilišta Pazin s početkom u 8:00 sati. Predviđeno trajanje radionice je maksimalno 4 sata. Cilj edukacije je upoznati zainteresirane buduće poduzetnike o mogućnostima razvoja poslovnih planova kroz bespovratna sredstva i kreditne linije za poduzetništvo. Kroz edukaciju će se predstaviti načini financiranja za pokretanje poslovanja, te mogućnosti širenja poslovanja kroz EU natječaje. Polaznici će dobiti odgovore na pitanja u vezi s prijavama na EU natječaje za poduzetnike.

Poziv na radionicu možete direktno podijeliti u obliku događaja s Facebook profila Poduzetničkog inkubatora PazinUP.

 

Ponavljamo kako je projekt rekonstrukcije i uspostave Poduzetničkog inkubatora u Pazinu kao prijavitelj je pripremio i prijavio Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta Grad Pazin dok je Razvojna agencija Srce Istre partner u projektu.  Suradnici na projektu Poduzetničkog inkubatora u Pazinu su Veleučilište Rijeka – Studij poduzetništva Pazin i Udruženje obrtnika Pazin.

Svrha projekta je uspostava poslovno – potporne infrastrukture Poduzetničkog inkubatora u Pazinu s povezanim uslugama za poduzetnike početnike područja Grada Pazina kao i Općina Cerovlje, Gračišće. Karojba, Tinjan, Lupoglav, Motovun i Sveti Petar u Šumi.  Na taj će se način povećati dostupnost poduzetničke infrastrukture poduzetnicima početnicima, te će im se pružiti uvjeti za poboljšani rast i razvoj. Potaknuti će se investicije i otvaranje novih radnih mjesta na području Pazinštine. Kroz projekt Poduzetnički inkubator u Pazinu, rekonstruirati će se i adaptirati nekorišteni poslovni prostor u Pazinu u ulici Prolaz Jože Šurana 3, te omogućiti budućim korisnicima – poduzetnicima početnicima, pet potpuno uređenih i opremljenih poslovnih prostora za početak poduzetničke djelatnosti, multimedijski prostor za održavanje radionica i sastanaka te će se urediti ured voditelja inkubatora. Kreirati će se proizvodi i usluge koje koriste poduzetnici početnici u razvoju svog poslovanja, sa svrhom privlačenja investicija i stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta u MSP sektoru.