Obilježavanje Muntriljske Rokove počelo je 5. kolovoza, prigodni programi za Sv. Mariju Veliku u Kringi počinju 9. kolovoza, novi program - "Kino spod ladonje"


U subotu 05.08., u 12:00h započinje TRADICIONALNI BOĆARSKI TURNIR na boćalištu u Muntrilju koji će trajati sve do ranih jutarnjih sati,

dok će se se 12.08. u popodnevnim satima održati MALONOGOMETNI TURNIR, DJEČJI NOGOMETNI TURNIR i PLESNA ZABAVA povodom blagdana Sv. Roka!

 

Slavlje povodom blagdana Sv. Marije Velike U Kringi započinje već 09.08. s MALONOGOMETNIM TURNIROM koji će okupljati nogometne zaljubljenike sve do 11.08. svaku večer od 19:00h – 24:00h.

 

Dođite u Picupare  12. 8. u 15 sati kada će na streljani biti održano natjecanje u gađanju glinenih golubova na susretu u čast blagdana Sv. Roka i Sv. Marije Velike.

Isti dan u 19 sati u Kringi će se odigrat dječji košarkaški turnir, a potom u 21 sat prijateljska utakmica nogometnih veterana. 

 

Boćarski turnir na rasporedu je 13. 8. u 18 sati.  

 

Zahvaljujući Motovun film festivalu, ove godine imat ćete prilike po prvi puta pogledati i nekolicinu filmova na otvorenom u tinjanskom „KINU SPOD LADONJE“!!

17. i 18. kolovoza posjetite starogradsku jezgru Tinjana i pogledajte odlična filmska ostvarenja hrvatske i inozemne kino produkcije:

Večer 17.08. rezervirana je za najmlađe s kratkometražnim filmom „JEŽEVA KUĆICA“ (naracija Rade Šerbedžija) i najnovijim dječjim filmom o nestašnom KOKU – „UZBUNA NA ZELENOM VRHU“.

18.08. dođite pogledati vrhunsko filmsko ostvarenje izraelskog redatelja Shadyija Sroura „HOLY AIR“!

Planirani početak prikazivanja filmova je u 21:15h, definirani su dvojezični titlovi – na hrvatskom i engleskom jeziku, a neće nedostajati ni kokica!

 

Dobrodošli!