Izjava privatnosti

Ova izjava o povjerljivosti će Vam pružiti više informacija o podacima koje dobivamo putem naših internet stranica i internet stranica naših partnera, te kako ih dalje koristimo, održavamo, unaprijeđujemo, optimiziramo i štitimo. Ova Izjava o povjerljivosti se odnosi na službene internet stranice Općine Tinjan, Tinjan 2, 52444 Tinjan, odnosno www.tinjan.hr .

Umoljavamo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem, odnosno korištenjem naših stranica, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima Izjave o povjerljivosti i načinima korištenja naših stranica. Ukoliko se ne slažete s ovom Izjavom o povjerljivosti, umoljavamo Vas da ne pristupate i ne koristite naše servise i usluge.

Ovu Izjavu o povjerljivosti podataka možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku, objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti podataka na službenim stranicama. Izmjene Izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na službenim stranicama Općine.

Kao krajnji korisnik, zadržavate vlastitu odgovornost i dužnost da periodično pregledate ovu stranicu i proučite eventualne izmjene ili dopune u Izjavi o povjerljivosti podataka. Nastavite li s uporabom naših stranica nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva se da potvrđujete i prihvaćate sve uvjete tako izmijenjene ili dopunjene Izjave o povjerljivosti podataka.


Podaci koje prikupljamo

Prikupljamo podatke koje nam dostavljate, a odnose se ( i nisu ograničeni ) na: ime, prezime, adresu, broj telefona, adresu e-pošte. Podaci se prikupljaju prilikom slanja poruke u za to predviđenom formularu na početnoj stranici.

Izravna predaja Vaših osobnih podataka je u potpunosti Vaša odluka. Ukoliko preferirate ne pružiti obavezne informacije koje nam trebaju kako bismo Vam omogućili pristup ili stupili u kontakt s Vama putem naših servisa, nažalost nećemo biti u mogućnosti pružiti traženu uslugu.

Čemu nam služe Vaši podaci?

Prvenstveno kako bi Vam omogućili korištenje, sudjelovanje ili dostavu naših servisa.

Zaštitu Vaših osobnih podataka prihvaćamo vrlo ozbiljno i poduzimamo razne mjere opreza kako bi ih zaštitili u skladu s GDPR normativama. Međutim, moramo Vas upozoriti kako niti
jedan prijenos podataka putem Interneta nije 100% siguran, stoga ne možemo odgovarati za posljedice eventualnih sigurnosnih propusta vanjskih servisa.

Vaše osobne podatke ne dijelimo s poslovnim partnerima. Vaši osobni podaci se čuvaju u sustavu koliko je god potrebno da se odradi zatražena usluga i /ili pruži potpuno korisničko iskustvo.

Upotreba kolačića (Cookies)

Na našim stranicama koristimo tzv. „kolačiće“. Kolačići su male tekstualne datoteke pohranjene na Vašem uređaju putem Vašeg pretraživača / browser-a. Kolačići pohranjuju određene informacije ( npr. jezik Vašeg operativnog sustava ili Vaše postavke stranica ) i putem Vašeg pretraživača prepoznaju Vaše posjete Internet - stranicama (ovisno o trajanju kolačića).

Ova Internet stranica koristi dvije vrste informacija: (1) Kolačiće Google Analytics-a (2) Kolačiće i informacije za poboljšavanje funkcionalnosti stranice.

Youtube

Ugrađujemo video sadržaj s YouTube programa koristeći YouTube-ov način poboljšane privatnosti. Ovaj način može pospremiti kolačiće na Vaše računalo nakon što kliknete na
YouTube video player, ali YouTube neće pohraniti kolačiće osobne identifikacije za pokretanje ugrađenih videa koristeći metodu poboljšane privatnosti.


Osobe mlađe od 18 godina

Naše usluge nisu namijenjene za korištenje osobama mlađim od 18 godina. Svjesno ne prikupljamo i ne zadržavamo informacije osoba mlađih od 18 godina. Sadržaj naših stranica nije dizajniran da privuče takvu publiku, niti je njoj namijenjen. Ukoliko posjedujete informacije da je osoba mlađa od 18 godina ostavila osobne podatke na našoj stranici bez pristanka roditelja, molimo Vas da nas o tome čim prije obavijestite putem kontakt forme ili jednim od načina ponuđenim u Kontakt podstranici.

Ukoliko ne razumijete bilo koji dio ove Izjave povjerljivosti, slobodno nas kontaktirajte

Ostalo iz kategorije